Oktatás

Gyermekeknek 4-től 11 éves korig, felnőtteknek 12 éves kortól 60 éves korig.

Korcsoportok

Az utánpótlás csoportban 4-11 éves gyermekek korcsolyaoktatásával foglalkozunk. Az edzésekbe bármikor be lehet kapcsolódni, tudásszinttől függetlenül. Az órák alatt a gyermekeket két csoportra osztjuk: kezdő és haladó csoportra.

Magánórák

Előzetes időpont egyeztetés alapján az egyesület bármely edzőjétől magánórák vételére is lehetőség van. Ehhez kérjük, keresse telefonon vagy e-mail-ben a választott edzőt. Az elérhetőségek a KAPCSOLAT menüpontban találhatóak meg.

Nyári táborok

A nyári időszakban 1 vagy 2 alkalommal korcsolyatáborokat szervezünk. Ezek általában 6-10 naposak és a nyári időszakban vannak. A helyszín változó, de általában Budapesten vagy Miskolcon tartjuk őket. A tábor folyamán külön csoportokban tartjuk a jeges edzéseket, a tanfolyami - utánpótlás korosztályú gyerekek általában: napi 2x50 perc jégen, 1x50 perc szárazedzés, 1x50 perc tánc/balett. Az edzések óraszámai a különböző kategóriák versenyzőinek szintjeivel változik, emelkedik. Az edzések mellett tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek. A táborokról bővebben, további információ az edzőktől személyesen, emailen vagy telefonon.

Jeges edzés

A versenyzőink jelenleg Káposztásmegyeren a Jégpalotában edzenek.

Száraz edzés

A jeges edzések mellett hetente szárazedzések is vannak áltatlában a jeges edzések után. A „száraz” edzések elsősorban koordinációs és egyensúlyi gyakorlatokból, erősítésből, nyújtásból állnak, melyek segítik a jégen való biztos mozgás kialakítását.

Balett

A szükséges kiegészítő edzés a jeges és száraz edzések mellett kiemelt fontosságú a gyerekek számára.